Записатися до лікаря
Залиште свої контакти і ми зв'яжемося найближчим часом.
Ваше імя та прізвище
Ваш номер телефону
Ми дбаємо про вашу родину!
Записатися до лікаря
Залиште свої контакти і ми зв'яжемося найближчим часом.
Ваше імя та прізвище
Ваш номер телефону
Ми дбаємо про вашу родину!
Записатися на консультацію
Залиште свої контакти і ми зв'яжемося найближчим часом.
Ваше імя та прізвище
Ваш номер телефону
Оберіть фахівця
Ми дбаємо про вашу родину!
Familia KIDS

Політика конфіденційності

Дана політика конфіденційності визначає правила використання персональної інформації, переданої користувачами при відвідуванні веб-сайту ТОВ «Медичний Центр« Сімейна стоматологія »- familiakids.com.ua

Персональна інформація збирається з метою забезпечення реалізації відносин у сфері охорони здоров'я.

Для забезпечення доступу до сервісів сайту (онлайн-консультації, онлайн-запис, відгуки про клініку і лікаря), користувач може самостійно надавати такі персональні дані:
  1. Ім'я
  2. Телефон
  3. Електронна пошта
  4. Дата народження і інші відомості.

Крім того, автоматично зберігаються:
  1. IP-адреса
  2. дані тимчасових cookie-файлів.
Персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

При заповненні форм на сайті із зазначенням персональних даних, користувач висловлює добровільну згоду з Політикою конфіденційності.

У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності, користувач не може продовжити використання сервісів сайту.

Адміністрація сайту не розголошує і не передає персональні дані користувачів третім особам без згоди їхнього власника. Дані можуть бути відкриті в випадках, передбачених чинним законодавством.
Адміністрація сайту вживає всіх заходів для захисту даних користувачів від несанкціонованого доступу. Оновлення політики конфіденційності публікуються на даній сторінці.